top of page
Snap shots Trouwen.nl (30).bmp

Jullie huwelijk

Trouwen blijft bijzonder.


Wat mooi dat jullie je op deze manier aan elkaar gaan verbinden. Het gaat deze keer echt alleen om jullie. Het is jullie verhaal en dat willen wij graag ook zo, in beeld brengen. Daarvoor willen we ook eerst met jullie in gesprek, om dit verhaal te horen en daarmee aan de slag te gaan.

Niets is voor ons te gek. Of dit nu allemaal gebeurt in een van de mooiste kastelen van Nederland of België, in een mooie cirkel in een grasland, in het bos, in het gemeentehuis, in een oude stationsrestauratie, met een gele vrachtwagen of in de duinen van Scheveningen, alles is wat ons betreft mogelijk.

Jullie gaan jezelf en je verhaal echt terugzien in de film die wij maken.

Jullie krijgen van ons een mooie video-impressie. Tevens krijgen jullie een korte highlight-video van

jullie dag, die je op de "socials" kunt delen.

​Wij hebben er veel zin in om voor jullie er iets moois van te maken.

Onze video’s zijn pas af als jullie tevreden zijn. Een tevreden klant is dan ook ons uitgangspunt.

We horen graag een reactie.

Snap shots Trouwen.nl (1).bmp

"Bedankt voor jouw prachtige meesterwerk."

Lieve Etienne,

Wat een ongelofelijk mooie film heb jij voor ons gemaakt. We hebben de hele bruiloft weer opnieuw mogen beleven en genoten❤De tranen vloeide van geluk en hoe mooi we het vonden. Echt zoals we zouden willen. De films zijn fantastisch. Zo blij dat we het hebben laten maken❤ echt een kado voor het leven❤ Bedankt voor jouw prachtige meesterwerk. Maar ook jou rust en vrolijkheid tijdens onze grote dag. Het voelde of we je al langer kende en hadden de volste vertrouwen❤

Nogmaals heel hartelijk bedankt.

We zijn je erg dankbaar❤ 💋

 

Liefs Bianca en Démis.

Reactie van 4COMM.nl en VideoPromo.nl,

Bedankt voor deze mooie woorden. Het was voor mij ook heel bijzonder om dit mee te mogen maken. Heel veel geluk!

 

Groetjes Etienne - 4COMM

"Een herinnering voor ons leven!"

Marleen Stallinga - de Rond,

Etienne heeft samen met zijn collega op onze bruiloft gefilmd. Wat zijn wij blij met het eindresultaat! Tijdens het kijken kregen wij weer tranen in onze ogen. Je beleefd de gehele dag opnieuw. Etienne is vriendelijk, enthousiast en komt zijn afspraken na. De muziek is perfect bij het juiste moment uitgekozen. Daarnaast gaf de drone een mooie toegevoegde waarde in onze film.

Super bedankt Etienne!!

Een herinnering voor ons leven!

 

Reactie van Etienne,

Bedankt Marleen en Joerie, Dit is heel fijn om te horen. Hier doen we het tenslotte allemaal voor. Jullie verhaal vastleggen voor nu en later met die beelden die er voor jullie, familie en vrienden toe doen.

Met vriendelijke groet,

Etienne Timmermans - 4COMM

Snap shots Trouwen.nl (25).bmp
Foto's Trouwen.nl (3).jpg

"Een aanrader voor mooie reportages."

Herma Op Den Camp- Penders,

Etienne was top op onze bruiloft. Alsof we hem al jaren kennen. Heeft super mooie reportages gemaakt en daar zijn wij hem heel dankbaar voor. Etienne is echt een aanrader voor mooie reportages.

"ONWIJS bedankt voor je bijdrage aan onze dag."

Hi Etienne,​

Het was werkelijk waar een sprookjesachtige dag. Het was Fantastisch!​

Echt prachtig hoe je de ceremonie voor ons vastgelegd hebt. Heel de sfeer komt zo goed naar voren. Ook leuk inderdaad om te zien wat er vooraf en achteraf gebeurt.​

Echt alle bijzondere momenten zitten erin verwerkt. Ook echt heel tof met de muziek, klopt precies.​

ONWIJS bedankt voor je bijdrage aan onze dag. Met trots laten we de films aan iedereen die het maar wil zien zien.

Liefs Carlo en Merel.

Bianca & Demis Fotoshoot 29-06-2019 .... 4COMM.00_02_42_10.Still049.bmp
Snap shots Trouwen.nl (18).bmp

"Heel erg tevreden!
We raden Etienne zeker aan!"

Frank Goedhart,

 

Op alle onderdelen heeft Etienne goed werk geleverd. Na het prettige kennismakingsgesprek kregen we vrijwel meteen een offerte die we goed hebben gekeurd. Etienne was zeer enthousiast om onze bruiloft te mogen filmen en had alles heel goed voorbereid. We kregen supersnel een highlight- en definitieve video van onze mooie dag. Het resultaat is prachtig, precies zoals we het hadden gehoopt. De film is echt een weergave van hoe we de dag hebben beleefd. Tijdens het filmen zelf is Etienne niet opgevallen, ondanks alle professionele apparatuur die hij bij zich had. Hij stelde ons ook op ons gemak die dag, prettig in de omgang. We kregen heel veel complimenten van familie en vrienden van onze video.

 

Samengevat:

heel erg tevreden!

We raden Etienne zeker aan!

"Onze mooie dag heel mooi vastgelegd."

Bertine en René,

Dankzij Etienne is onze mooie dag heel mooi vastgelegd.

Beide geleverde video's (kort en lang) zijn echt heel mooi en geven perfect de sfeer weer.

Leuk ook dat de video's zo snel beschikbaar kwamen zodat we hier snel van konden genieten.

 

 

Reactie van 4COMM.nl en VideoPromo.nl,

Super bedankt voor deze mooi woorden. Het was heel mooi om mee te mogen maken en dan ook nog op zo'n mooie A-locatie. En we hebben toch nog een mooi shot kunnen maken in het helmgras! Heel veel geluk!

Groetjes, Etienne - 4COMM

Snap shots Trouwen.nl (44).bmp

Hoe gaan wij te werk bij jullie bruiloft?

Zowel het beeld als het licht, geluid en muziek zijn voor ons en dus voor het resultaat belangrijk

  • Het beeld wordt meestal opgenomen met meerdere camera's waarvan er vaak een of meerdere op statief staan en daarnaast een of meer camera's gebruikt worden om flexibel maar wel stabiele beelden te kunnen maken.

  • Drone opnamen zijn een mooie aanvulling en maken we vaak ook. Onze drones zijn geregistreerd. Lang niet overal mag er echter met drones gevlogen worden.

  • Het licht hebben we niet altijd in de hand maar proberen we wel maximaal onder controle te houden. We letten op bij te veel zon licht maar ook wanneer het te donker dreigt te worden nemen we maatregelen.

  • Het geluid is een belangrijk onderdeel van onze productie. Het ja-woord en persoonlijke boodschappen moeten opgenomen worden. Alles wat bijdraagt aan een mooie montage van een goed verhaal is belangrijk. Daarom maken we ook gebruik van meerdere microfoons. Tijdens de Ceremonie en vaak ook bij speeches is dit een must.

  • Als er live muziek is proberen we die zoveel mogelijk mee te nemen in de opnamen of voegen we die later toe.

Opnamen, muziek, montage en oplevering

  • Goede opname zijn dus van cruciaal belang om later in de montage ook daadwerkelijk een mooi resultaat te kunnen bouwen.

  • Van te voren vragen we jullie naar jullie muziek-keuze voor jullie huwelijksdag maar ook naar jullie wensen voor muziek die we mee kunnen nemen in de montage. Dat kan rechtenvrije muziek zijn maar vaak wordt er gekozen voor bekende nummers die bij jullie passen en het verhaal van "de dag" goed kunnen ondersteunen. Zo zijn we al van te voren op de hoogte en kunnen we ook meteen aan de slag met de montage. De  muziek wordt vaak als een basis voor de videomontage gebruikt. 

  • Als we de montage van jullie huwelijksimpressie en huwelijks-highlights af hebben ontvangen jullie deze video's in de vorm van een eerste oplevering. Vaak blijft het bij een eerste oplevering maar er bestaat dan een mogelijkheid om nog wijzigingen door te voeren.

Kostenplaatje 

  • Ons tarief is niet alleen afgestemd op de te maken opname-uren maar zeker ook op de montage-uren die een veelvoud zijn van de opname-uren. Beelden worden eerste gescreend en dan maken we in de montage jullie verhaal en vertellen we de beleving van jullie huwelijksdag.

Hoe gaa wij te werk bij jullie bruiloft
bottom of page