top of page

EVEN VOORSTELLEN

IAJM3398_edited.jpg

 

Etienne Timmermans
Producent en Cameraman
Als kind was ik vaak in het theater te vinden waar mijn vader hoofd van de technische dienst was, Hier heb ik veel geleerd op het gebied van decor, be-lichting en geluid. Samen met mijn vader maakten we films. Ik gaf hier alles aan uit en kocht een dure super-8 camera voor 2500 guldens. Na een minder succesvol toelatingsexamen bij de Nederlandse Filmacademie met mijn film Emballage ben ik een andere richting opgegaan. Ik heb de MTS Energie-techniek afgerond en ben bij een groot chemisch bedrijf gaan werken. Processen hadden steeds mijn interesse en ik kwam al snel in de proces automatisering terecht. Vele jaren later haalde ik mijn Bachelors titel met de opleiding Bedrijfskundige Informatica. Hierin speelde het goed kunnen door-gronden van bedrijfsprocessen en het sluitend programmeren een grote rol.
Altijd actief met fotografie bezig geweest maar kwam niet toe aan filmen. Na een cursus fotografie kreeg ik de smaak goed te pakken. Toch heeft het een hele tijd geduurd voordat ik de beslissing nam om tijd vrij te maken voor het professionaliseren van mijn oude liefde, mijn passie, film.
Na me grondig te hebben verdiept in de camera-, geluids- en belichtings-techniek heb ik 2015 een eigen videoproductiebedrijf gestart. Ondertussen heb ik de nodige ervaring opgedaan ook op het gebied van het schrijven van scenario's voor bedrijfsvideo's en documentaires. Waar nodig huur ik andere professionals in voor voice-over, vertalingen, scenarioschrijven, regie, acteer-werk, interviewing of voor een logo-animatie.
De passie heeft me gebracht waar ik nu ben en daar ben ik trots op. We hebben een aantal mooie docu’s mogen maken, de nodige bedrijfsfilms, presentatie-video’s, productpromoties, eenvoudige animaties, registraties, testimonials en huwelijkshighlight en -impressies.
Het einde van mijn  videoproductie-carrière is  wat mij betreft nog lang niet in zicht. Ik wil samen met andere professionals nog veel kunnen betekenen voor anderen op het gebied van storytelling of andere beeldverhalen.
Ik daag u of jou uit om mij uit te dagen voor een nieuwe video-uitdaging!
Carmen Timmermans bw.jpg
Carmen Timmermans
Regisseur en Scenarioschrijver

 
Het is nauw samenwerken als regisseur met diegene voor de lens. Communicatie is hierin Key en die komt bij mij vanuit het hart, warm maar direct. Voor de camera staan is niet iets wat je dagelijks doet en kan daarom erg onwennig aanvoelen. Het helpt dat Etienne en ik uit hetzelfde hout gesneden zijn, waardoor we als een geoliede machine te werk gaan. Een opname zal daarom zorgeloos en prettig verlopen en het eindresultaat mag er dan ook zeker wezen. Ik kijk uit naar de volgende uitdaging om samen aan te gaan. Ben jij die misschien?
Katja Prins.jpg

 

Katja Prins
Voice over (NL)
Ik ben een professionele, all-round voice-over met een veelzijdige stem die zowel zwoel als zakelijk maar ook vrolijk, fris en informatief kan klinken en met meer dan 10 jaar ervaring in alle soorten producties. Sinds enige tijd verzorg ik ook audio producties voor 4COMM, wat altijd een prettige samenwerking is! Naast tv en radiocommercials voor o.a. Trekpleister, Bepanthen, Vanish, Lexa en Mr. Muscle doe ik ook veel internet/bedrijfsfilms. Ik heb mijn eigen opnamestudio en kan snel leveren en sta garant voor een perfect product! Beluister mijn demo's en beslis of ik ook in uw productie thuis hoor op www.katjaprins.nl.
Dannielle Bennenk bw v3.jpg
Danielle Bennenk
Voice over (NL,EN,DU,FR)
Sinds een aantal jaar verzorg ik, met veel plezier naast mijn reguliere werk als docente op het MBO, voice-overs voor 4COMM. Ik bied een veelzijdige stem die zakelijk, informatief of commercieel kan klinken. Door jarenlange werkervaring in het buitenland kan ik de voice-over voor uw audio productie tevens verzorgen in het Duits, Frans en/of Engels (Oxford English en American English). Net als 4COMM heb ik als voice-over kwaliteit en service hoog in het vaandel staan zodat uw opdracht naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd.
martell-brandwijk.png
Martell Brandwijk – Thieme 
en mijn team
Vertalers (NL,EN,DU,FR……)
Ik ben native speaker Duits met een afgeronde opleiding zakelijke communicatie en eigenaresse van ‘Vertaalwerk Met Passie’. Ons team bestaat uit enthousiaste, hoogopgeleide native speaker vertalers, in touch met de markten van hun moedertaal en vol passie voor taal en teksten. Wij verzorgen sinds jaren de vertalingen voor 4comm en wij zijn elke keer weer enthousiast hoe  duidelijk en uniek 4comm de boodschap doormiddel van films overbrengt.
Ronald Verburg bw.jpg
Ronald Verburg
Voice over (NL)
Sinds 1987 ben ik met radio en voice-over producties bezig. Sinds 1990 ben ik verbonden als presentator aan Omroep Zeeland en sinds 1995 ook als vaste station-voice. Inmiddels heb ik voor diverse opdrachtgevers opdrachten ingesproken zoals commercials, jingles, bedrijfsfilms etc. 
Al enige tijd spreek ik met veel plezier ook teksten in voor 4Comm. Serieus, zakelijk warm, uitbundig, wervend of krachtig en stoer… Geen probleem, je zegt het maar. 
ronaldverburg.nl
IMG_8942 v3.jpg
Roosje Hendrickx
Voice over (NL, EN)
Beeldende verhalen van een stem voorzien, dat doe ik graag! Sinds een aantal jaar werk ik dan ook graag samen met 4Comm, waarbij ik voice-overs in het Nederlands en Engels inspreek. Ik deins niet terug voor technische verhalen, verhalen met gevoel/emotie (ik werk zelf tenslotte als psycholoog in de zorg) of het bijschaven van /meedenken over passende teksten die het verhaal recht doen. Bij 4Comm doe ik dit in de studio, bij Luizter live en met zang (https://luizter.nl/over-ons/ons-team/roosje-hendrickx/). 
GwennyMic_edited.jpg
Gwenny Vos
Voice over (NL)
Vanuit mijn studio in Amersfoort voorzie ik de mooiste producties van een passende voice-over. Ik heb echt lol in mijn werk en ben erop gebrand een script spot-on in te spreken. Met een rake timing en een uitstekende tekstinterpretatie. Van Radio- en TV-commercials, bedrijfsfilms, e-learnings en luisterboeken tot hartelijk ingesproken telefoonmenu’s. Ik doe het allemaal, al jaren.
Scripts met veel vakjargon; ik deins er niet voor terug, sterker nog, ik smul ervan. Door de juiste nadruk en dictie maak ik er gegarandeerd een begrijpelijk en overtuigend verhaal van. Vaak wordt mijn stem ingezet bij zorggerelateerde of zakelijke producties omdat mijn warme stemgeluid vertrouwen wekt en geruststellend overkomt. Van medische voorlichtingsvideo’s en technische uitleganimaties heb ik dan ook mijn specialisme gemaakt. Op www.foxvoice.nl kun je nog wat verder rondkijken en luisteren of mijn stemgeluid past bij jouw productie.
bottom of page