top of page

EEN MIDDEL OM TE GROEIEN

Hoe zien we dat?
Een video kan een belangrijke gebeurtenis op een bijzondere manier vastleggen.
Vreugde, verbazing maar soms ook verdriet zijn de moeite waard om te bewaren.
Hoe zien we dat?
Video's kunnen een ondernemingen nog meer naar buiten richten en ondersteunen in hun groei.
 
Consumenten willen snel kunnen beslissen en willen daarvoor zoveel mogelijk informatie snel kunnen opvragen. Korte video's zijn daarbij een effectief hulpmiddel.
 
Door een toenemende ontwikkeling van de techniek zal, voor het maken van deze video's, een steeds sterkere concurrentie op de markt ontstaan. Door de groei in deze markt, blijft er voldoende ruimte voor betaalbare en kwalitatieve video producten.
 
4COMM zal zich blijven ontwikkelen op het gebied van inzet van video als het communicatiemiddel voor de ondernemer.
Wat doen wij?
 
 
MARKT
Wij richten ons op particulieren, verenigingen, stichtingen, onderwijsinstellingen, ZZP'ers en kleine ondernemingen.
 
 
PRODUCT
4COMM maakt bedrijfsvideo's. Video's voor een onderneming, om te communiceren naar interne- of externe klanten. Denk aan informatie-, instructie- en promotie video's. 4COMM voorziet in de behoefte van ondernemers om informatie over hun bedrijfsactiviteiten en producten te delen via het medium video.
 
 
COMPETENTIE
4COMM onderscheidt zich door lagere tarieven als gevolg van lagere kosten. 4COMM maakt betaalbare video-producties voor kleine ondernemingen, door creatief, inventief en kosten effectief te werken met beperkte middelen maar met de juiste kwaliteit.
 
 
NORMEN, WAARDEN EN OVERTUIGINGEN
4COMM is een integer, professioneel en onafhankelijke onderneming die zeer servicegericht is door het goed kunnen luisteren naar onze klanten en door het leveren van een hoge kwaliteit.
bottom of page