VOOR U EN VOOR JOU

Tel: 0164 242755

Mob: 06 38271612

 

info@4comm.nl

Noordhil 18, 4617LW Bergen op Zoom

Vraag een vrijblijvend gesprek aan voor het maken van een film of video voor uw onderneming, onderwijsinstelling, stichting of vereniging

Over ons privacybeleid

4comm Videoproducties geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website, Youtube, Facebook, Google en de daarop ontsloten dienstverlening van 4comm Videoproducties. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 23/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Over de gegevensverwerking

Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Wij maken voor onze website gebruik van de webservices en webhosting van www.wix.com. De privacy policy van wix.com is te vinden via deze link: https://www.wix.com/about/privacy (Engels) https://nl.wix.com/about/privacy (Nederlands)

Wij maken gebruik van een eigen YouTube kanaal waar wij afgeronde video producties plaatsen. YouTube is een onderdeel van Google en de privacy policy van Google is te vinden via deze link: https://privacy.google.com/businesses/compliance/index.html#?modal_active=none (Engels) https://privacy.google.com/intl/nl_nl/businesses/compliance/#?modal_active=none (Nederlands)

en https://policies.google.com/privacy?hl=nl (Nederlands)

Wij maken gebruik van Google-drive waar wij onze bedrijfsgegevens plaatsen. Google-drive is een onderdeel van Google en de privacy policy van Google is te vinden hiervoor genoemde link.

Google zegt over de beveiliging van gegevens o.a. het volgende:

We werken er hard aan Google en onze gebruikers te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang tot of ongeautoriseerde aanpassing, openbaarmaking of vernietiging van gegevens die in ons bezit zijn. In het bijzonder geldt het volgende:

  • We coderen veel van onze services met SSL.

  • We voorzien u van authenticatie in twee stappen wanneer u uw Google-account opent en een Safe Browsing-functie in Google Chrome.

  • We evalueren onze handelswijzen met betrekking tot verzameling, opslag en verwerking van gegevens, waaronder fysieke beveiligingsmaatregelen, als bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot systemen.

  • We beperken de toegang tot persoonlijke gegevens tot medewerkers van Google, contractanten en agenten die deze gegevens moeten kennen om ze voor ons te verwerken. Deze personen zijn onderworpen aan strenge contractuele vertrouwelijkheidsverplichtingen en kunnen worden bestraft of ontslagen als ze niet voldoen aan deze verplichtingen.

 

Wij maken gebruik van een Facebook bedrijfspagina waar wij productie nieuwtjes en producties plaatsen. De privacy policy van Facebook is te vinden via deze link: https://www.facebook.com/about/basics

 

Wij maken gebruik van de mailservice van Budget Webhosting / Baffoon BV. Baffoon BV heeft onder meer de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

- Beveiligingssoftware, onder meer een virusscanner en firewall.

- TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.

 

Algemeen doel van de verwerking

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om – anders dan op uw verzoek – op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

 

Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

 

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

In voorkomende gevallen kan 4comm Videoproducties op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

 

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

 

Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren.

U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij opslaan en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U

ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij opslaan en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

 

Recht op beperking van de verwerking

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

 

Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door 4COMM Videoproducties. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.

U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

 

Cookies

 

Google Analytics

Via onze website kunnen cookies worden geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij kunnen deze dienst gebruiken om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij kunnen informatie verzamelen over uw surfgedrag en delen deze gegevens met Google. Google kan deze informatie in samenhang met andere datasets interpreteren en op die manier uw bewegingen op het internet volgen. Google gebruikt deze informatie voor het aanbieden van onder andere gerichte advertenties (Adwords) en overige Google- diensten en producten.

 

Conversiemeting met een bezoekersactie-pixel van Facebook
Met uw toestemming die u hebt gegeven door te klikken op ‘Ik ga akkoord met Cookies’ zetten wij de ‘Bezoekersactie-Pixel’ in van Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (‘Facebook’). Zo kan het gedrag van gebruikers worden gevolgd nadat deze op een Facebook-advertentie op de website van de aanbieder heeft geklikt. Deze werkwijze heeft als doel de effectiviteit van Facebook-advertenties voor statistische doeleinden en marktonderzoek in kaart te brengen en kan bijdragen aan de optimalisatie van toekomstige reclames. De verzamelde data zijn anoniem voor ons en geven dus geen inzicht in de identiteit van de gebruiker. De gegevens worden echter door Facebook opgeslagen en verwerkt zodat verbinding met het actuele gebruikersprofiel mogelijk is en Facebook de gegevens voor eigen advertentiedoeleinden kan gebruiken, conform de Facebook- gegevensrichtlijn (https://www.facebook.com/about/privacy/). U kunt het Facebook en zijn partners mogelijk maken advertenties op en buiten Facebook te tonen. Hiervoor kan het zijn dat er een cookie op uw apparaat wordt opgeslagen. Toestemming verlenen voor het gebruiken van bezoekersactie-pixels mag enkel worden gedaan door gebruikers ouder dan 13 jaar. Als je jonger bent, vragen wij je wettelijke vertegenwoordiger om toestemming. Klik hier indien je je toestemming wilt terugtrekken: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

 

Cookies van derde partijen

In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.

 

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

 

Contactgegevens

4COMM Videoproducties

Noordhil 18  4617LW  Bergen op Zoom  Nederland

Tel: +31(0)164242755

Mob: +31(0)638271612

Email: info@4comm.nl

Contactpersoon voor privacyzaken: Etienne Timmermans